A szex egy játékos blogon ritka téma, de ma mégis előkerülnek a hálószobai titkok, pucér tények, mert ez a téma mégiscsak a "valódi" való világ része.

Isteni a szex otthon?

Kedves Női olvasók! Megkapjátok a bűntudat nélküli isteni szexet? Egy számomra gondolatébresztő szerző szerint több dolgot is lehet tenni, ha nem: 

"1. Igyekszel javítani a házasságon belüli szexuális élet minőségén. (Ez magától értetődően magával hozza a kommunikációt, a lelki-érzelmi kapcsolat változását is.) 2. Lemondasz a szexről. (Ez egy idő után testi-lelki problémákat okoz.) 3. Maradsz a házasságban, és azon kívül keresed a minőségi(bb) szexet. 4. Elválsz."

Ez a bejegyzés most azoknak szól, aki az első utat választják. Nem tartom célravezető megközelítésnek, ha a megszokás jelei után valaki azonnal menekül. Valóban ez az elsőszámú kapcsolatgyilkos, de ebben a postban már számomra sokkal inkább tetszik a konklúzió: "Az embernek szüksége van arra, hogy párja újra és újra meghódítsa…".

A most meleg szívvel ajánlott játék nem csodaszer. Egy apró emlékeztető, hogy törekedj a változatosságra, megújulásra.

A Hancúr párbaj játékszabályai nagyon egyszerűek. Egy "parti" három szakaszból áll: csábítás, vágy, hancúr. Nem nehéz kitalálni, hogy melyik szakaszban milyen feladatok vannak, de a játék jellegéből adódóan mégis adódik újdonság, várakozás, véletlenszerűség.

Érdemes a játék előtti előkészületeket nem elspórolni, mert valóban kellemesebbé teszik a következő pásztorórát.

Fontos üzenete lehet már első olvasásra, hogy vannak benne női és férfi kártyák, így elkerülhetetlen, hogy mindkét fél igényeire sor kerüljön. A férfi és a nő felváltva lép és húz kártyákat, így nincs mese, mindenki sorra kerül:)

Erősen függ a pár korábbi szexuális életétől, de érv lehet a játék mellett, hogy eszköze lehet egy korábbi tabu lebontásának. Egyre kevésbé vannak persze így 2013-ban tabuk, no de ki tudja. Azt nem igérem senkinek, hogy bármilyen forradalmi újdonságot tanulna a játék során, de néhány együttlét változatosságát mindenképpen feldobhatja a játék.

Halkan merem megjegyezni, hogy a játék alkalmatlan arra, hogy két perc alatt vége legyen, de még a Coelho-i 11 perc is meglehetősen rövidnek bizonyul a játék befejezéséhez. A játék győztese - ahogy az alcím is mutatja - az, aki később megy el. 

Nem javaslom, hogy minden este lekerüljön a polcról, mert mint oly sok mindent, ezt sem jó túlságosan megszokni...de a többi estére mindenképpen csak jó szórakozást tudok kívánni annak, aki kipróbálja!  

Végül íme egy link, ha valaki máris el szeretné kezdeni az ötletgyűjtést az estéhez.

Amennyiben tetszett a cikk kérlek, oszd meg ismerőseiddel vagy kövess a facebookon.