Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Játékos szex otthon - könyv, játék és videó ajánlóval!

A szex egy játékos blogon ritka téma, de ma mégis előkerülnek a hálószobai titkok, pucér tények, mert ez a téma mégiscsak a "valódi" való világ része.

Isteni a szex otthon?

Kedves Női olvasók! Megkapjátok a bűntudat nélküli isteni szexet? Egy számomra gondolatébresztő szerző szerint több dolgot is lehet tenni, ha nem:

0 Tovább

Játékélmények - Dixit társasjáték

A Dixit társasjáték számomra az egyik legkellemesebb meglepetés volt eddigi játékos élményeim között. Teljesen véletlenül vettem meg másfél éve karácsonyra egy barátom ajánlására, és talán ezzel játszottunk legtöbbet az utóbbi évben csomó nagy klasszikust háttérbe szortíva.

5 Tovább

Hirdetés

Gama Sutra Facebook

Küldetésünk

A Gama Sutra célja, hogy mindennapjaink szerves részei legyenek a játékok. Igazi érték együtt tölteni az időt játékkal, beszélgetéssel. A klasszikus játékok (társasjátékok, logikai játékok, lego, kártyajátékok, stb.) mellett életünk részévé váltak az elektronikus, online és mobil játékok is. Fontos ezen újdonságok ismerete is, hiszen a mai generáció már erről beszélget az iskolában, ezzel tölti az idejét. Kellemes játékot kívánunk mindenkinek!

Hirdetés

Utolsó kommentek

Játékok