Írtó profi. A Rovio Entertainment friss bejelentése szerint elindítják az Angry Birds rajzfilmet.

A sorozat a Rovio játékokon belül egy speciális csatornában lesz elérhető és néhány kiválasztott tévécsatorna is sugározhatja. Kötve hiszem, hogy ez a magyar nyelvű csatornákra igaz lenne, de nem is igazán probléma, mert az igazi Angry Birds rajongók simán meg tudják nézni a mobiltelefonjukon.

Forrás:http://www.rovio.com/en/news/press-kits

A következő, március 16-i hétvégén vetítik majd az első részt és a terveik szerint ezt minden héten egy új epizóddal egészítik ki. Jelenleg 52 részt készítettek el, tehát egy 1 éves tesztidőszakban biztosan számíthatunk a kis madárkák történetére.

A cég közleménye szerint "már régen el szerették volna mesélni a madarak és kis malacok történetét, részletesebben bemutatni a világukat és személyiségüket". Ez a finom érzelmi körítés egyébként picit túlzó számomra...az Angry Birds egyszerűen profi abban, hogy hogyan kell fenntartani a játék iránti érdeklődést. Ez a lépésük is brilliáns, hiszen az eddigi 1,7 Milliárd letöltésükkel rengeteg felhasználót érnek el, minden marketinges megnyalhatja majd a tíz ujját, ha a rajzfilm közben / mellett szeretne majd hirdetni.

A rajzfilmen kívül csináltak már könyveket, számos Angry Birds játék és táska, tuha, kiegészítő is kapható, szóval el kell ismerni az üzleti érzéküket.

No de mielőtt felállnék a gép mellől és játszanék egy kört a mobilomon és finom Angry Birds plüss párnámra hajtanám a fejem, jöjjön a lényeg! Íme az Angry Birds rajzfilm előzetese:

Amennyiben tetszett a cikk kérlek, oszd meg ismerőseiddel vagy kövess a facebookon.