Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Játékélmények - Dixit társasjáték

A Dixit társasjáték számomra az egyik legkellemesebb meglepetés volt eddigi játékos élményeim között. Teljesen véletlenül vettem meg másfél éve karácsonyra egy barátom ajánlására, és talán ezzel játszottunk legtöbbet az utóbbi évben csomó nagy klasszikust háttérbe szortíva.

5 Tovább

Sakk életre-halálra

A sakk nem csak játék. Garry Kasparov "Hogyan utánozza az élet a sakkot" című könyvében így fogalmaz: "A sakk az intellektus, a bonyolult, szerteágazó gondolkodás egyetemes szinbóluma. Mégis makacsul tartja magát az a kép, hogy a sakkjátékos viszont különc, hóbortos, netán egyenesen pszichotikus figura". Csináltam egy rövid kis gyűjteményt filmekből, hogy hohgyan jelenik megt benne a sakk.

0 Tovább

Az elektronikus játékok Oscar-díja

2013 februárjában osztották ki az Egyesült Államokban a játékipar "Oscar-díját", a Toy Awards-ot. Az elektronikus játékok kategóriában az iPhone és Android telefonokkal és tabletekkel való összekapcsolás a legdominánsabb trend, azonban inkább öncélú ezek felhasználása, kevés esetben érzünk valódi hozzáadott értéket.

0 Tovább

Byealex, avagy a játékelmélet győzelme

Byealex - kik azok a hipszterekByealex ma esti győzelme a játékelmélet győzelme.

Talán még igazak is voltak Csiszár Jenő szavai, hogy ő volt az az ember, aki legkevésbé tudott énekelni a Dal színpadán.

5 Tovább

Miért sír a gyerek 2013-ban?

Az amerikai Toy Industry Foundation trendsetterei belenéztek a kristálygömbbe és elárulták, mitől lábad könnybe a gyerekek szeme 2013-ban.

0 Tovább

Az év játékai díj Németországban - Spiel des Jahres

Az év játéka díj első logója

Az év játéka (Spiel des Jahres) díj azoknak segít évtizedek óta a játékok közötti eligazodásban, akiknek nincs idejük az évente megjelenő több ezer játék között válogatni.

0 Tovább
12
»

Hirdetés

Gama Sutra Facebook

Küldetésünk

A Gama Sutra célja, hogy mindennapjaink szerves részei legyenek a játékok. Igazi érték együtt tölteni az időt játékkal, beszélgetéssel. A klasszikus játékok (társasjátékok, logikai játékok, lego, kártyajátékok, stb.) mellett életünk részévé váltak az elektronikus, online és mobil játékok is. Fontos ezen újdonságok ismerete is, hiszen a mai generáció már erről beszélget az iskolában, ezzel tölti az idejét. Kellemes játékot kívánunk mindenkinek!

Hirdetés

Utolsó kommentek

Játékok